Saskia Burešová Petr Obdržálek / Trpké osudy slavných televizních hlasatelek: Co skrývaly ... : Saskia burešová je doslova legendou na televizních obrazovkách.

Saskia Burešová Petr Obdržálek / Trpké osudy slavných televizních hlasatelek: Co skrývaly ... : Saskia burešová je doslova legendou na televizních obrazovkách.. Saskia burešová s manželem petrem obdržálkem profimedia.cz. Je stále velmi populární, pětkrát vyhrála anketu týtý. Neplánuje však žádnou velkou oslavu a nepřeje si ani žádné manžel je obdržálek, tak já jsem obdržálková. V čem je její tajemství? Absolvovala vizážistický kurz a v devadesátých letech měla kosmetický salon.

V čem je její tajemství? Narozeniny, ale vypadá pořád stejně! Saskia burešová s manželem petrem obdržálkem profimedia.cz. Televizní hlasatelka a moderátorka saskia burešová, která už 28 let provází pořadem kalendárium, se dožívá krásných 74 let. Saskia burešová | archiv saskie burešové.

GALERIE: Legendární Saskia Burešová (70): Otevřeně o svém ...
GALERIE: Legendární Saskia Burešová (70): Otevřeně o svém ... from img.cncenter.cz
V televizi začínala jako konferenciérka v pořadu poštovní schránka, kam ji diváci vybrali na základě veřejného konkurzu. Neplánuje však žádnou velkou oslavu a nepřeje si ani žádné manžel je obdržálek, tak já jsem obdržálková. 10 let boje s dluhy! Není nikdo, kdo by ji neznal a kdo by ji neuměl napodobit. V československé a následně české televizi působí od roku 1967, nyní připravuje pravidelný týdenní pořad kalendárium, v českém rozhlase pak pořad kolotoč. Potkali se v české televizi, kde se do ní režisér petr obdržálek takřka hned zamiloval. Obě ikony se spojily na obnovené premiéře slavného díla, kam bývalou hlasatelku doprovodil její manžel petr obdržálek. Mąż petr obdržálek (od 1972), syn petr obdržálek (ur.

Jako hlasatelka musela zvládat živé přenosy bez čtecích zařízení.

Výročí narození si v těchto dnech připomínáme (1991). Od roku 1972 je jejím manželem režisér petr obdržálek, který režíruje i pořad kalendárium. Saskia burešová, provdaná obdržálková, je česká rozhlasová a televizní moderátorka a hlasatelka. Je stále velmi populární, pětkrát vyhrála anketu týtý. 10 let boje s dluhy! Televizní hlasatelka a moderátorka saskia burešová, která už 28 let provází pořadem kalendárium, se dožívá krásných 74 let. Absolvovala vizážistický kurz a v devadesátých letech měla kosmetický salon. Není nikdo, kdo by ji neznal a kdo by ji neuměl napodobit. Jejím manželem je televizní režisér petr obdržálek. Novomanželka si ponechala příjmení po manželovi, má je uvedené ve všech dokladech, ale pro veřejnost už zůstala jako saskia burešová. Saskia ale nebyla žádná dívka na jednu noc, a tak jeho pozvání na panáka do filmového. Saskia burešová s manželem petrem obdržálkem profimedia.cz. Obě ikony se spojily na obnovené premiéře slavného díla, kam bývalou hlasatelku doprovodil její manžel petr obdržálek.

Jejím manželem je televizní režisér petr obdržálek. Na obrazovkách české televize se začala objevovat v roce 1967 a poté, co televize zrušila funkci hlasatelek, začala uvádět týdeník kalendárium. Narozeniny, ale vypadá pořád stejně! Jenže na krásu nakonec doplatila! Televizní hlasatelka a moderátorka saskia burešová, která už 28 let provází pořadem kalendárium, se dožívá krásných 74 let.

Saskia Burešová — Lidé — Česká televize
Saskia Burešová — Lidé — Česká televize from img.ceskatelevize.cz
A věděli jste, že krása jí paradoxně hodně uškodila? Nestárnoucí televizní hlasatelka saskia burešová přišla na svět 29. Saskia burešová, provdaná obdržálková, (* 29. V československé a následně české televizi působí od roku 1967, nyní připravuje pravidelný týdenní pořad kalendárium, v českém rozhlase pak pořad kolotoč. Saskia burešová totiž několik desítek let nestárne. Výročí narození si v těchto dnech připomínáme (1991). V televizi začínala jako konferenciérka v pořadu poštovní schránka, kam ji diváci vybrali na základě veřejného konkurzu. Nestárnoucí televizní hlasatelka saskia burešová (1946) přišla na svět během služebního pobytu svých rodičů na slovensku a za své exotické jméno vděčí manželce holandského malíře rembranta, jehož nadšenou obdivovatelkou byla její maminka.

Saskia burešová je známá televizní hlasatelka a moderátorka.

Saskia burešová měla včera narozeniny. Česká rozhlasová hlasatelka a televizní moderátorka saskia burešová, se narodila 29. Saskia burešová, provdaná obdržálková, je česká rozhlasová a televizní moderátorka a hlasatelka. It was a show for soldiers and who won won a schoolboy for two days, recalls saskia burešová of her beginnings. Cenu v anketě týtý si saskia burešová převzala hned pětkrát. Narozeniny, ale vypadá pořád stejně! Setkání saskie burešové s populárním hercem, jehož 100. V televizi začínala jako konferenciérka v pořadu poštovní schránka, kam ji diváci vybrali na základě veřejného konkurzu. Od roku 1972 je jejím manželem režisér petr obdržálek, který režíruje i pořad kalendárium. Se svým mužem, režisérem petrem obdržálkem, jenž s ní spolupracuje i na mnoha pracovních. Absolvovala vizážistický kurz a v devadesátých letech měla kosmetický salon. Saskia burešová petr obdržálek manžel. Saskia burešová byla se svými vyčesanými zrzavými vlasy a výraznými brýlemi jednou z nejvýraznějších hlasatelek.

Bývalou televizní hlasatelku, dnes moderátorku, trápí problémy s páteří. V čem je její tajemství? Televizní hlasatelka a moderátorka saskia burešová, která už 28 let provází pořadem kalendárium, se dožívá krásných 74 let. Setkání saskie burešové s populárním hercem, jehož 100. Její tvář se objevovala na televizní obrazovce ještě v „černobílých časech, a je téměř stejná i dnes, když si v neděli dopoledne konzervativní hodnoty vyznává i v soukromém životě.

FOTO: Saskia Burešová s manželem Petrem Obdržálkem.
FOTO: Saskia Burešová s manželem Petrem Obdržálkem. from www.extra.cz
Televizní hlasatelka a moderátorka saskia burešová, která už 28 let provází pořadem kalendárium, se dožívá krásných 74 let. Novomanželka si ponechala příjmení po manželovi, má je uvedené ve všech dokladech, ale pro veřejnost už zůstala jako saskia burešová. Potkali se v české televizi, kde se do ní režisér petr obdržálek takřka hned zamiloval. Téměř vůbec se tato dáma, která provází diváky kalendáriem a dříve je vítala jako televizní hlasatelka, nemění! Na obrazovkách české televize se začala objevovat v roce 1967 a poté, co televize zrušila funkci hlasatelek, začala uvádět týdeník kalendárium. Saskia burešová měla včera narozeniny. Proslula nejen krásnou tváří a půvabem, ale i dokonale vytříbenou mluvou a bezchybnou prací s jazykem. Mají spolu syna jménem petr (nar.

Jejím manželem je televizní režisér petr obdržálek.

Jenže na krásu nakonec doplatila! Nejlepší pro mě však bylo, když manželovi říkali pane bureš. Saskia burešová měla včera narozeniny. Saskia burešová vzala manžela na muzikál. Potkali se v české televizi, kde se do ní režisér petr obdržálek takřka hned zamiloval. Saskia burešová | archiv saskie burešové. Pořad režíruje její manžel petr obdržálek. Na obrazovkách české televize se začala objevovat v roce 1967 a poté, co televize zrušila funkci hlasatelek, začala uvádět týdeník kalendárium. Saskia burešová s manželem petrem obdržálkem profimedia.cz. Saskia burešová, provdaná obdržálková, je česká rozhlasová a televizní moderátorka a hlasatelka. V televizi začínala jako konferenciérka v pořadu poštovní schránka, kam ji diváci vybrali na základě veřejného konkurzu. Často se na mě na úřadech podezřele dívají. Saskia burešová petr obdržálek manžel.

Záhadný a příliš rychlý odchod! saskia burešová. Saskia burešová byla se svými vyčesanými zrzavými vlasy a výraznými brýlemi jednou z nejvýraznějších hlasatelek.

Posting Komentar

0 Komentar